UCLL campus Diepenbeek 2 dagen bruisend centrum van jobbeurzen

Diepenbeek - De nieuwe Recruitment plaza en Engineer plaza zorgen voor match tussen studenten en potentiële werkgevers

In samenwerking met eventbureau Conrad Consulting organiseerde Hogeschool UCLL deze week niet één, maar twee jobbeurzen op twee dagen. ​ Studenten konden in gesprek gaan met (twee maal) een 60-tal werkgevers in het centrale campusgedeelte van Campus Diepenbeek.

Woensdag 21 februari vond de nieuwe 'Recruitment plaza' plaats, voor alle studenten en alumni van UCLL. ​ De standhouders van deze beurs waren vooral op zoek naar managementgerichte profielen. ​ Donderdag 22 februari vond de 'Engineer plaza' plaats voor alle technisch georiënteerde profielen.

De twee dagen begonnen met een stagebeurs tussen 13u-15u; vervolgd door een jobbeurs van 15u-19u en afgesloten met een sfeervolle 'Afterwork'. ​ Standhouders en bezoekers kregen de hele middag en avond de kans om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten. En met 120 top employers op de beursvloer en een 2.000-tal student-bezoekers blikken de hogeschool, het eventbureau, werkgevers en studenten terug op een geslaagde match!

Meer info

Recruitment plaza: https://managementplaza.be
Engineer plaza: https://engineerplaza.be/

Perscontact

Persverantwoordelijke Hogeschool UCLL - [email protected] - 0476638501

Contact bij Conrad Consulting NV - [email protected] - 0475256632

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Perscommunicatie

Over hogeschool UCLL

Hogeschool UCLL biedt 20 graduaten, 22 bacheloropleidingen en 9 bachelor-na-bachelor opleidingen aan op 8 campussen in Limburg en Vlaams-Brabant. Met 16.000 studenten en 1.750 medewerkers is UCLL één van de grootste instellingen voor hoger onderwijs in Vlaanderen. UCLL is actief in de interessegebieden lerarenopleiding, management, technologie, gezondheid en welzijn en combineert haar onderwijsopdracht met praktijkgericht onderzoek en dienstverlening. De hogeschool zet maximaal in op persoonlijke begeleiding van haar studenten. Haar brede onderwijsnetwerk garandeert een plek voor ieders talent en haar diploma’s staan sterk op de arbeidsmarkt. 

Mensen en ideeën in beweging brengen door ruimte te geven aan innovatief denken en samenwerken, dat is de visie van de hogeschool, dat is moving minds. De naam toont de internationale ambitie: UCLL, voluit University Colleges Leuven-Limburg, wil solide opleidingen aanbieden, georiënteerd op kwaliteit en met de blik naar buiten gericht, op de Euregio en verder. UCLL behoort tot de Associatie KU Leuven. 

Meer info: www.ucll.be 

Neem contact op met

Geldenaaksebaan 335 3001 Heverlee & Agoralaan gebouw B bus 1 3590 Diepenbeek

[email protected]

ucll.be