UCLL x PKP'24 in cijfers

Vier schitterende dagen Pukkelpop zitten er bijna op. It's a wrap. ​

Hieronder alvast enkele kerncijfers en foto's van de activiteiten van Hogeschool UCLL op Pukkelpop '24:

  • We care a lot: 42 UCLL-studenten, docenten en onderzoekers bereikten en sensibiliseerden via de 'We care a lot'-stand én via mobiele teams meer dan 16.000 festivalgangers rond grensoverschrijdend gedrag.
  • E-rena: een paar keer full house, bv tijdens het WK Karaoke met de 'Amai zeg wauw!' -band en Otto Jan Ham en tijdens de Just dance battle met JustJade! & Ook onze vier UCLL AI talks vielen goed in de smaak met in totaal een 650-tal bezoekers.
  • Milk'n boobsbar: 235 mama’s die tijdens het festival één of meerdere keren zijn gaan afkolven bij de Milk & Boobs Bar bij studenten en docenten UCLL vroedkunde, met in totaal een 470-tal afkolfsessies; wat overeenstemt met 72 liter 'vloeibaar goud'.
  • Meer dan 1.000 foto's rolden uit de AI-photobooth, waar bezoekers zich konden laten 'omturnen' in een bekend personage uit series of films als Bridgerton, Top Gun.
  • 3.000 airbrush Alpaca-tattoos (2 per minuut). - Actie ikv de Alpaca My Tent campagne.
  • 1.500 personen vervoerd van het station tot aan de camping en terug met de Go-carts (UCLL-actie ikv een lokaal goed doel).

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Perscommunicatie

Over hogeschool UCLL

Hogeschool UCLL biedt 20 graduaten, 22 bacheloropleidingen en 9 bachelor-na-bachelor opleidingen aan op 8 campussen in Limburg en Vlaams-Brabant. Met 17.000 studenten is UCLL één van de grootste instellingen voor hoger onderwijs in Vlaanderen. UCLL is actief in de interessegebieden lerarenopleiding, management, technologie, gezondheid en welzijn en combineert haar onderwijsopdracht met praktijkgericht onderzoek en dienstverlening. De hogeschool zet maximaal in op persoonlijke begeleiding van haar studenten. Haar brede onderwijsnetwerk garandeert een plek voor ieders talent en haar diploma’s staan sterk op de arbeidsmarkt. 

Mensen en ideeën in beweging brengen door ruimte te geven aan innovatief denken en samenwerken, dat is de visie van de hogeschool, dat is moving minds. De naam toont de internationale ambitie: UCLL, voluit University Colleges Leuven-Limburg, wil solide opleidingen aanbieden, georiënteerd op kwaliteit en met de blik naar buiten gericht, op de Euregio en verder. UCLL behoort tot de Associatie KU Leuven en is partner in de E³UDRES² alliantie.

Meer info: www.ucll.be 

Neem contact op met

Geldenaaksebaan 335 3001 Heverlee & Agoralaan gebouw B bus 1 3590 Diepenbeek

perscommunicatie@ucll.be

ucll.be